• „Koľko lásky sa zmestí do krabie od topánok“

            30. 6. 2022

            Milí rodičia, žiaci,

            Aj tento rok sa naša škola zapojila do krásneho projektu „ Koľko lásky sa zmestí do krabie od topánok“, ktorého cieľom je potešiť na Vianoce všetkých seniorov.

            Ide o dobrovoľný projekt, do ktorého sa zapojíte podľa vašich možností. Všetci, ktorí sa môžete a chcete zapojiť do tejto celoslovenskej výzvy, pripravte, prosím doma 1 krabicu ( napr. od topánok), do ktorej vložíte podľa priložených pokynov niečo sladké, slané, na zábavu, zo srdca,...

            Deti budú krabice obalené vo vianočnom papieri ( osobitne vrch a spodok, krabica sa musí dať otvoriť) a naplnené darčekmi pre seniorov nosiť nezalepené a otvorené do školy v týždni od 20. do 24. 11.2023. Pani učiteľky ich odovzdajú kontaktnej osobe tejto celoslovenskej výzvy. Vopred Vám za všetkých obdarovaných seniorov zo srdca ďakujeme.

            Dnes boli deťom slávnostne odovzdané vysvedčenia a následne sa žiaci školy rozišli na letné prázdniny. Všetkým želáme kopu krásnych dovolenkových zážitkov a načerpanie množstva nových síl.

          • Tanečne vystúpenie Bruce Žilku

            7. 6. 2022

            V piatok 10. júna sa v škole uskutoční vystúpenie tanečníka Bruce Žilku. Programu sa zúčastní celá škola. Jeho začiatok bude o 10:00 hod.
            UPOZORNENIE!!

            Žiaci sa budú učiť prvé dve vyučovacie hodiny. Potom sa všetci žiaci zúčastniá programu tanečníka Žilku a vyučovanie pre celú školu bude ukončené o 11:30.

          • Deň rodiny

            3. 6. 2022

            V nedeľu 5. júna 2022 sa v záhrade Kultúrneho domu Dvorníky uskutočnil program na oslavu Dňa rodiny. Za krásneho počasia si na svoje prišli nielen deti, ale aj rodičia a všetci zúčastnení.

          • Beží celá škola

            3. 6. 2022

            Dňa 27.5.2022 (piatok) sa pri príležitosti Medzinárodného športového vyzývacieho dňa uskutoční školská akcia s názvom ,,Beží celá škola". Žiaci sa učia prvé tri vyučovacie hodiny podľa rozvrhu. Následne sa presunú s triednym učiteľom na dané stanovištia. Po odbehnutí (približne o 11.45 hod) pôjdu žiaci domov. Stravníci a družinári sa vrátia späť do školy. Prosíme, aby žiaci prišli do školy v športovom oblečení a v športovej obuvi. Cieľom akcie je podporovať fyzickú aktivitu, športového a tímového ducha. Každý žiak po odbehnutí dostane sladkú odmenu.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje